Müüa korter, 3 tuba - Astelpaju tee 8, Vaela, Peetri, Rae vald, Harjumaa

Terrass! Walk-in garderoob! 2 parkimiskohta!

Korteriomand, puitmaja

Köök: induktsioon pliit, köök 12 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, elektriküte, maaküte
Lisainfo: rõdu 15 m², mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, eraldi sissepääs, TV, terrass, toad eraldi
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, turvauks, naabrivalve
Ümbrus: naabrid kõrval, äärelinnas, ümbruses korterelamud, teed heas seisukorras

KLIENDIPÄEV 16.05 kell 16:00-17:00!
Igale kliendile võimaldame personaalse tutvumise uue koduga, mistõttu palun anna oma tulekust teada helistades, kirjutades või täites kliendipäeva registeerimisvormi.

Kliendipäeval hinnasoodustus -6 000€!

Oled väga oodatud!

Müüa avar ning valgusküllane 3- toaline perekorter, mille võlu peitub selle avatud planeeringus ning suurepärases asukohas Kiili rohelise elukeskkonna keskmes. B-energiaklassiga maja on väga soodsate ülalpidamiskuludega ning tänu maaküttele ja soojustagastusega ventilatsioonile on see ökonoomseim lahendus turul. Korterite maast laeni aknad annavad palju valgust ning päikesepaistet aastaringselt ning maja ümbritsevad terviserajad ja sportimisvõimalused pakuvad tegevust kogu perele. Suurepärane asukoht Kiili Alevikus annab võimaluse osa saada rohelisest ning perekesksest kasvukeskkonnast, kuid samas olla 20 minuti autosõidu kaugusel Tallinna Kesklinnast. Läheduses asuvad koolid, lasteaiad, IKEA kaubanduskeskus ning samuti ka Kurna ostlemiskeskus.

Planeering
Korteri koosseisus on avar esik, elutuba-köök, 2 magamistuba, vannituba koos wc'ga, walk-in garderoob ning terrass. Korteri aknad avanevad nii maja ette kui ka taha, mistõttu paistab korterisse terve päeva päike ning terrassil saab nautida mõnusalt päikeseloojangut. Lisaks on maja terrassil ka panipaik, kuhu saab mahutada kõik vajaliku. Tänu suurtele maast laeni akendele on korter väga valgusküllane ning suvisel ajal on võimalik oma elutuba terrassi arvelt suurendada. Antud korteril on eraldi sissepääs, mis lisab privaatsust ning annab paarimaja tunde. Terrassipoolsetele akendele on paigaldatud puldiga juhitavad elektrilised rulood, mis teevad filmiõhtud veelgi hubasemaks ning mugavamaks.




Siseviimistlus
Korteri siseviimistluses on kasutatud heledaid toone, et rõhutada avarust ja valgust. Korteri põrandaid katab 1 lipiline tammeparkett. Tammeparkett on korteris läbivalt igas toas, välja arvatud märgruumides ning esikus, kus plaaditud on terve esiku ala ja walk- in garderoob, et ka kogu pere mahuks mugavalt korraga jalanõusid ära võtma. Lisaks on korteris plaaditud ka köögi ala, et ka söögi tegemisel ei peaks põranda kahjustamist kartma. Industriaalset joont on korterisse sisse toodud tumehallide täispuidust uste ja furnituuriga. Vannituppa on paigaldatud luksuslikud suured marmorimitatsiooniga keraamilised plaadid ja mustad segistid. Kogu korteri sisseehitatud mööbel on äärmiselt maitsekas, kvaliteetne ning ajatu. Tänu sellele harmoniseeruvad kõik toad omavahel, luues ühtse terviku.


Küte ja ventilatsioon
Maja kütteallikaks on energiatõhus maaküttel töötav küttesüsteem ning põrandad hoiab mõnusalt soojana ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte. Korterite värske siseõhu tagab korteripõhine soojustagastusega ventilatsioonisüsteem.



Parkimine ja panipaik
Korterite hinna sisse kuulub 2 parkimiskohta maja küljel asuvas parklas ning 1 panipaik maja esimesel korrusel. Lisaks on hoonel ka ühine rattaruum.


Terrass ja hoov
Korteril on suur terrass, mis annab suurepärase võimaluse lähedastega grilliõhtute korraldamiseks. Suvisel ajal võimaldab selline mõnus väliala oma elutuba laiendada või muuta lausa väliköögiks. Majal on ühine hoov, mida niidab töökas robotniiduk, mistõttu on hoov alati hästi hooldatud. Terrassi ette on istutatud elupuud, mis annavad privaatsust ja rohelust.


Maja
Tegemist on 2022 aastal valminud B- energiaklassi uusarendusega. Antud hoone on raudbetoonist lintvundamendile loodud puitmaja. Majal on 3- kordsed puitalumiinium pakettaknad, mis tagavad nii hea heli- kui ka soojapidavuse. Majas on kokku 8 korterit ehk tegemist on väikese butiikmajaga.


Elukeskkond
Korter asub mõnusalt vaikses ning hinnatud Kiili alevikus, mis on ümbritsetud metsa ning põldudega. Ümbruses on mitmed pargid, terviserajad, jõulinnakud ning sportimisvõimalused. Majas on aktiivne korteriühistu ja vaiksed naabrid.

- Lähim pood 2 minuti autosõidu kaugusel
- Lähim kool 10 minutilise rattasõidu kaugusel
- Lähim lasteaed 4 minuti autosõidu kaugusel, samuti on rajamisel ka uus suur lasteaed 3 minuti autosõidu kaugusele Pilve kodudest.
- IKEA kaubanduskeskus koos Kurna ostlemiskeskusega asub 5 minuti autosõidu kaugusel
Tallinna Kesklinn 20 minutilise autosõidu kaugusel.

Võta ühendust ning lähme kohapeale vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kaaret Kinnisvarabüroo
Kaaret Kinnisvarabüroo
Vaata firma profiili
Võta ühendust
235 000 € 3 730 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3643238
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 63 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 30401:001:2958
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%