Müüa korter, 3 tuba - Lai 2, Vanalinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Korteriomand, kivimaja


Hea asukohaga ning väga heas seisukorras 99,5 m2 vanalinna korter on ehitatud 2012. a.

Korteri üldpind on 99,5 m2. Korter on 3-toaline, hea planeeringuga, valgusküllane ja ruumikas. Esik ja köök-söögituba ning elutuba on avatud, sigarituba klaasustega, eraldi magamistuba ja eraldi kabinet mida võimalik kasutada ka magamistoana ja vannituba.
Korteril on unikaalsed vaated Toompea suunas, sama vaade avaneb ka suurtest elutoa akendest ja kontoritoast. Köögis on mahukad köögikapilahendused. Sisekujunduses on kasutatud kõrge kvaliteediga tapeete, kangaid jm materjale ning pinnalahendusi.

Ajalooline, algselt 16. sajandist pärit kivimaja on tervikuna läbinud täieliku kapitaalremondi 2012. a. kui renoveeriti ehitise konstruktsioonid, katus ja vahetati uute ja kaasaegsete vastu kõik torustikud, ventilatsiooni-, kütte-, häire- ja elektrisüsteemid. Majas on tagatud kvaliteetne kinnisvarahaldus ja toimib tugeva juhtimisega ühistu.

Korter asub vanalinna Toompea poolses osas. Lähim kaubanduskeskus ja Balti jaama turg asuvad 6-minutilise jalutuskäigu kaugusel, ühistransport 450 m. kaugusel. Raekoja plats 1 minuti kaugusel. Selles vanalinna osas on head parkimisvõimalused, elaniku parkimisluba (120 eurot aastas) võimaldab lisaks vanalinnale parkimist ka mitmetes teistes südalinna tsoonides.

Korteri ülalpidamiskulud on pinda arvestades madalad: kommunaalkulud (s.h ka elekter, vesi) on suvel ca. 150-180, talvel ca. 280-320 euro kandis.

Korter on väga heas seisukorras. Peale püsivalt elamise sobib korter hästi ka investeeringuks ja välja üürimiseks. Investeeringu puhul on eeliseks maja ajalooline väärtus, hea seisukord, suurepärane asukoht, vähene hooldusvajadus ja väga hästi toimiv majahaldus.

NB! Jahitrofeed ei sisaldu müügihinnas.

Kodu aitab osta Swedbank:
- Pakkumise saamiseks kasuta koodi OBERHAUS ja Teid teenindatakse eelisjärjekorras.
Haldur võtab Teiega ühendust 1 tööpäeva jooksul.
-Swedbanki klientidele hindamisteenus Ober-Hausist soodsamalt.
Lisainfo: swedbank.ee/kodulaen
Pakkumine kehtib, kui ostad kodu Ober-Haus Kinnisvara vahendusel. Kodulaenu pakub Swedbank AS. Tutvuge tingimustega ja pea nõu www.swedbank.ee.

Kuulutuse link
OBER-HAUSI KINNISVARA AS
OBER-HAUSI KINNISVARA AS
Vaata firma profiili
590 000 € 5 930 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3611961
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 99.5 m²
Korrus/Korruseid 3/5
Ehitusaasta 1920
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%