Müüa majaosa, 4 magamistuba - Hirve tee 7-2, Uuesalu, Uuesalu, Rae vald, Harjumaa

NELJA MAGAMISTOAGA PRIVAATNE MAJAOSA

Puitmaja, kogupind 128.5 m²

Sanruum: saun
Köök: külmik, köögimööbel
Lisainfo: terrass, elekter, garderoob, mööbel, pakettaknad, parkett, puusein, profiilplekk-katus
Küte ja ventilatsioon: maaküte

ERAMAJA OMADUSTEGA PERESÕBRALIK KODU. Valminud on paarismajade arendusprojekt Harjumaal, Rae vallas, Uuesalu külas. Paarismajad püstitati Timbeco majatehases toodetud puitkarkass elementidest. Majadele on A energiaklass.

Keskkond
Uuesalu piirkond sobib perele, kes hindab linna lähedal asuvat looduslikku keskkonda. Uuesalus on lühikese ajaga tekkinud väike ja aktiivne külakogukond, kus kõik tunnevad üksteist. Aktiivselt tegutseb külaselts, toimib lasteaed. Männimetsade vahel ja eemal linnkärast on Uuesalu ideaalne koht laste kasvamiseks. Kergliiklusteed annavad väga head võimalused ka tervisespordi harrastamiseks.

Ehitusinfo
Tegemist on tehases toodetud energiatõhusate puitkarkass elementmajadega. Majaosad on kahekordsed, kus 4 magamistuba, avatud köök-elutuba, 2 WC-d, 2 pesuruumi, saun, garderoob ja abiruum. Erinevalt levinud paarismaja lahendusest ei ole Hirve tee paarismajade majaosadel ühist seina. Majaosad on üksteisest täielikult eraldatud. Paarismaja sissepääsud asetsevad üksteisest eemal, mistõttu on tagatud rohkem privaatsust kui tavapärastel paarismajadel. Paarismaja krundi pindala on kokku 1700 m2.

Küte ja ventilatsioon
Igal majaosal on oma maaküttelahendus. Maaküte on kõige väiksema püsikuluga kütteliik, mis tagab teile aasta läbi sooja kodu. Vesi-põrandakütte süsteem on nii 1. kui ka 2. korrusel. Kütet saab reguleerida tubade kaupa termostaadi abil. Igas majaosas on autonoomne ja efektiivne soojustagastusega sundventilatsioon. Ventilatsioon töötab kasuteguriga kuni 90%, vähendades nii märkimisväärselt talviseid küttekulusid.

Viimistluslahendused
Hirve tee paarismajades on erinevad siseviimistluslahendused. Kasutatud on vaid kõrge kvaliteediga viimistlusmaterjale. Põrandaid katab laia lipiga spoonparkett. Siseuksed ja põrandaliistud on naturaalse tammespooniga. Märgruumide põrandad ja seinad plaaditud. Sanitaartehnika valik Gustavsbergilt ja Villeroy&Bochilt, seinad värvitud neutraalsetes toonides.

Mööbel
Kõik Hirve tee 7-2 majaosa piltidel nähtav mööbel sisaldub hinnas.

Arendajast
Paarismajade arendaja on Kevadvihm OÜ

Ehituse peatöövõtt
Timbeco Ehitus OÜ, kes on oma tegevuses keskendunud tehases toodetud puitelementidest hoonete ehitamisele. Timbeco on Eesti üks vanimaid puitmajatootjaid. Täna pakub Timbeco Ehitus OÜ energiatõhusate puitmajade ehituse terviklahendusi – projekteerimist kuni võtmed kätte valmiduseni.

NB!
Kuulutuses olevad pildid on tehtud Hirve tee 7-2 näidismajast.
https://timbeco.ee/uuesalu/

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Timbeco Ehitus OÜ
Timbeco Ehitus OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
422 000 € 3 284 €/m²
Müüa majaosa
Müüa majaosa www.kv.ee/3595544
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 128.5 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Krundi pind 1700 m²
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%