plot for sale, residential land - Mõisa allee 8, Kolga, Kuusalu vald, Harjumaa

NB! This object is no more active!
NOT ACTIVE

Ehitusfirmadele krunt ridamaja ehitamiseks!

Plot area 13182, detail plan exists

Additional information: sewerage, electricity, public transport
Neighbourhood: location in the center location, roads in good condition roads, distance from Tallinn 43.0 km, neighbours at one side neighbours, near forest, surrounding buildings private houses and apartment buildings

Kolga alevikus mõisa lähedal müügil kehtestatud detailplaneeringuga ridamaja krunt. Koht asub Tallinna piirist 43 km mööda neljarealist teed, millest viimased 5 km on kaherealine. Kolgas on väga hea bussiühendus, olemas lasteaed ja 9-klassiline kool. Gümnaasium ja poed asuvad Kuusalus. Loksal on ka kauplused. Kumbagi kohta ca 12 km. Paljud käivad Kolgast linna tööle.
Ehitada saab 9 ridaboksi, millest moodustub 2 eraldi rida koos vahekäikudega. Rida koosneb paarismajadest, mis ühendatakse arhitektuurselt ridamajaks. Boksid tulevad erinevate kõrgustega, eenduvad ja taanduvad.
Krundi sees on olemas kõik trassid - VK, mille eest ei pea liitumistasu maksma, alajaam krundi nurgas posti otsas, mis tuuakse maa peale ning vaja maksta liitumistasu 9 x 20 A. Telia 2 kaablit asuvad samuti krundi sees.
FOTOD ON ILLUSTRATIIVSED, kuigi krundile peaks tulema selline ridamaja. Olemas on puitkilpmaja projekt (4 tuba, saun, 2 vannituba, 2 WC, kuur, terrass, tehnoruum, 106 m2). Küte on kas õhk-vesi pump või kohaliku katlamaja keskküte. Olemas on maja sisesed elektri ja VK skeemid. Välistrasside jaoks on vaja teha projekt koos kanalisatsiooni pumplaga. Läänes asuvad kuurid võiks olla perspektiivsed, sest majade küljes on kuurid olemas, kuhu mahuvad jalgrattad, aiamööbel jne.

Object link
340 000 € 25.8 €/m²
Land plot for sale
Land plot for sale www.kv.ee/en/3640486
Ground area 13182 m²
Cadastre no. 35301:001:1993
Part of register number 24556550
Data from realestate book
Notify about incorrect advertisement
Object inside info 14.99€ / 24
Object's history and statistics
Activated
Views
Contacted by e-mail
Phone number views
Favorited
Similar ads

Example loan payment

Loan period: 20 y
Self-financing: 30%
Interest from: 3,5%