Müüa korter, 3 tuba - Siili tn 6, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

BRONEERITUD

Imelise jõevaatega korter hinnatud piirkonnas!

Korteriomand

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 18.6 m², parkimine tasuta, lift, parkett, mööbli võimalus, TV, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus
Ümbrus: linnas, Emajõgi jõgi , teed heas seisukorras

Emajõe kaldal, Siili tänaval asub oma erilise arhitektuuri ja suurepärase asukohta tõttu hinnatud kortermaja, mis ehitati arhitekt Thomas Pucher & Bramberger Architects büroo projekti järgi 2008. aastal. Selles ainulaadses ehitises on müügile saabunud kolmetoaline imelise vaatega korter maja 6.ndal korrusel!

KORTER
Korter asub hoone kuuendal korrusel, kuhu pääseb väga mugavalt nii trepist, kui ka lifti kasutades. Korterisse sisenedes jõuame avarasse esikusse, millest paremale jääb kohe panipaik riiete ja esemete hoiustamiseks. Paremale jääb ka eraldi tualettruum. Vasemale liikudes jõuame vanniga vannituppa, vannitoas on olemas ka valamu koos valamukapiga ja pesumasin. Edasi liikudes jõuame me imeliste vaadetega avatud köök-elutuppa. Ruum on avar ja valgusküllane, siseviimistluses on kasutatud heledaid ja neutraalseid toone. Selles korteris silm puhkab! Köögimööbel on kvaliteetne ja hästi hoitud, sisaldab integreeritud tehnikat ning külmkappi. Elutoast pääseb ka mõlemasse korteri magamistuppa. Korteri juurde kuulub ka 18,6 ruutmeetri suurune rõdu, kuhu on võimalik pääseda nii elu-, kui ka lastetoast/kontorist. Rõdult avanevad imelised vaated otse Emajõele!

KORTERMAJA
Siili 6 aadressil asuv kortermaja ehitati 2008.ndal aastal, majas on kokku 42 korterit ning 8 korrust. Korterelamu läheduses asub palju loodust, ilusaid kohti jalutuskäikudeks ning maja vahetus läheduses asuvad mitmed mänguväljakud. Majas on olemas toimiv ühistu, kortermaja korrasoleku eest vastutab Ropka Elamuhaldus. Maja 0-korrusel asub turvaline lukustatud jalgrattahoidla, kus on kõigil majaelanikel võimalik oma jalgrattaid hoida.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub üks kindel parkimiskoht maja vahetus läheduses.

ÜMBRUSKOND
Läheduses asuvad mitmed suured toidukauplused, nagu näiteks Prisma, Sõbra Selver ja Rebase Rimi, lähim bussipeatus asub 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel, bussiühendus kogu Tartu linnaga on suurepärane. Kesklinna võtab jalutuskäik aega kõigest 10-15 minutit, autosõit 4-5 minutit. Ideaalne elukeskkond inimesele, kes hindab looduse võlu, kuid soovib olla piisavalt lähedal kõikidele linnaelu mugavustele. Lastega peredele ideaalne - maja läheduses asuvad mitmed mänguväljakud, kus lastel on tore aega veeta.

Kui sa tunned, et see imeline korter võiks olla sinu tulevane kodu või suurepärane investeering, siis võta minuga julgelt ühendust ning ma viin sind korteriga tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Rosee Estate OÜ
Rosee Estate OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
204 900 € 2 594 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3617648
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 79 m²
Korrus/Korruseid 6/8
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79508:080:0011
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 140 € / 250 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%