Müüa maatükk, elamumaa, metsamaa - Kuuse, Manniva, Jõelähtme vald, Harjumaa

Perspektiivne ja mitmekülgne!

Krunt 19905

Lisainfo: vesi, elekter, kanalisatsioon
Ümbrus: asulast väljas, teed heas seisukorras, Ihasalu laht 1,000 m, naabrid kaugel, kaugus Tallinnast 20.0 km, ümbruses ühtegi ehitist

Eksklusiivses piirkonnas, vaid 20 km kaugusel Tallinnast, avaneb sulle võimalus soetada endale unikaalne kinnistu, mis asub Jägala jõe ja Ihasalu lahe läheduses. See kinnistu on tõeliselt perspektiivne ja mitmekülgne, andes sulle võimaluse kujundada omaenda paradiis vastavalt oma unistustele. Sihtotstarve on lai ning ainus piir on sinu fantaasia.
Kinnistul, mille suurus on ligikaudu 2 hektarit ehk täpsemalt 19905 m2, on kõik vajalikud mugavused, et muuta sinu elu siin nauditavaks. Mõtle vaid sellele, kuidas saaksid ära kasutada selle kinnistu mitmekülgset sihtotstarvet. Kas soovid luua hubase suvila, kus veeta lõõgastavaid suvepäevi, või soovid luua endale mõnusa kodu? Võib-olla on sul unistus alustada oma hobusekasvatust või rajada golfiklubi, et nautida mängu kaunis looduskeskkonnas.
Kinnistu varustus on tipptasemel, tagades sulle kõik vajaliku. Olemas on isiklik vesi, milleks on 2023. aastal rajatud 110 meetri sügavune puurkaev, kanalisatsioon ja 3x16A elekter. Lisaks on olemas ka reoveemahuti, mis toetab keskkonnasõbralikku eluviisi.
Hetkel kinnistul asub osaliselt renoveeritud üksikelamu, mille suurus on 110,5 m2. Lisaks on olemas majandushoone-laut, kelder-kuur ning mitmed abihooned, mis vajavad küll korrastamist, kuid on samas kohe valmis kasutamiseks. See annab sulle võimaluse kujundada kinnistu täpselt vastavalt oma soovidele ja vajadustele.
Kinnistu asukoht on lihtsalt suurepärane – privaatne, kuid samas hästi ligipääsetav. Suured teed on lähedal, tagades kiire ja mugava liikumise. Mere ja jõe rannad on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel, pakkudes sulle võimalust nautida merekohinat ja rahu. Golfirajad on samuti kõrval, andes sulle võimaluse nautida seda hinnalist harrastust kaunis looduskeskkonnas.
Kui sa oled otsimas midagi tõeliselt erilist, midagi, mis ühendaks mugavuse, mitmekülgsuse ja privaatsuse, siis see kinnistu on just sulle. Ära jäta kasutamata võimalust ja võta ühendust meie eksklusiivse kinnisvaramaakleriga, et saada lisainfot ning korraldada isiklik ekskursioon selle imelise kinnistu juurde. See võib olla sinu võimalus luua unistuste kodu või äri – ainult sinu fantaasia seab piirid!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Best For ALL Kinnisvara
Best For ALL Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
239 000 € 12 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3624784
Krundi pind 19905 m²
Katastrinumber 24504:004:0022
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%