Anda üürile äripind, 454.2 m² - Mäeküla tn 9, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

KÕRVALKULUD 1,7 €/M2 prognoositud aasta keskmine

Kogupind 454.2 m²

Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Lisainfo: sissepääs tänavalt, eraldi sissepääs, vitriinaknad
Sanruum: ventilatsioon, tsentraalne vesi
Ümbrus: ümbruses ärihooned, äärelinnas, teed heas seisukorras

Anname Mäeküla 9 hoones üürile boksi kogupinnaga 454.2 m2, millest 51.2 m2 on mõeldud kontori-/esindusruumide ning 403 m2 tootmis- ja/või laopinna jaoks.

Mäeküla 9 saab olema uus kahekordne ladu-kontor-esindus ehk stock-office ärihoone Paldiski maantee ääres asuvas Tähetorni Tehnopargis. Stock-office kontseptsioon tähendab seda, et ettevõte saab kõik oma äriüksused (tootmise, lao, kontori ja esinduse) ühe katuse alla koondada ja seeläbi säästa logistika-, aja-, kommunikatsiooni-, personali- ja kõrvalkuludelt.

Mäeküla 9 asub Paldiski maantee äärses Tähetorni Tehnopargis. Äripargi 20,5 ha suurusele arendusalale ehitatakse ärihooneid, mis on sobilikud tootmis-, laondus-, logistika- ja kaubandusettevõtetele. Kokku on Tähetorni Tehnoparki kavandatud 12 ärihoonet pindalaga 60 000 m2.

Hoonet hakati ehitama 2024.a alguses ning hoone valmimine on planeeritud IV kvartalisse 2024. Just pidasime sarikapidu ning sisse kolida on võimalik veel selle aasta sees detsembri teises pooles!

Ärihoone üüri hind kujuneb 8,2 €/m2 büroopinna ja 6,9 €/m2 laopinna pealt.
Kõrvalkulude prognoos on 1,7€/m2.

NAABRID TÄHETORNI TEHNOPARGIS

Tähetorni Tehnopargis on valminud juba neli hoonet: Härgmäe 21, Härgmäe 22, Härgmäe 24 ja Mäeküla 7, mis on rahulolevate üürnikega täidetud. Teiste seas on Tähetorni Tehnopargi oma äri koduks valinud näiteks kõrge lennuga päikeseenergiast elektrit tootvate katusepaneelide autor Roofit.solar, innovaatilisi pakkelahenduse teenuseid osutav Heat3, looduslikke pesuvahendeid pakkuv Mulieres ja keretehnikute koolituste ja klassikaliste sõidukite restaureerimisega tegelev Benefit AS.

ASUKOHT

Tähetorni Tehnopark asub Haaberstis, Paldiski maantee ääres 12-minutilise autosõidu kaugusel kesklinnast. Tegu on aina areneva äriklastriga, mille uued läbimõeldud disainiga hooned moodustavad arhitektuurselt ühtse ja esindusliku terviku. Lisaks ei pea muretsema ruumipuuduse pärast – Tähetorni Tehnopark jätkab kasvamist ning laienemiseks on võimalik äriruume juurde võtta kõrvalolevatest hoonetest.

Transpordiameti andmetel möödub Tähetorni Tehnopargist ööpäevas üle 20 000 sõiduki, kellele end säravate valgusreklaamidega nähtavaks teha. Tehnopargi ja linna vahel on loodud ühistranspordi ühendus ning tagatud on logistiliselt mugavad ja kiired ühendused Paldiski sadama, Tallinna ringtee ning Tallinna ja Muuga sadamatega. Äriarenduse paiknemine linna ääres võimaldab tööle jõudmiseks kasutada alternatiivseid teid, millega saab vältida tipptunnil kesklinna ummikutes istumist.
Keskkonnasäästlikumaks liiklemiseks lisame lähiajal tehnoparki hulgaliselt elektriautode laadimiskohti, jalgrattahoidikuid ja juba on loodud jalakäijasõbraliku keskkond äripargi sees. Härgmäe 21 hoone ees on Paemurru bussipeatus ja oleme loonud bussipeatused ka Härgmäe 22 hoone ette, et tulevikus bussiliini võrgustikku äripargi sisse pikendada. Äripargi eest jookseb kergliiklustee, mida mööda mõnusalt tööle kulgeda.

HOONE

- Programmeeritavad ligipääsusüsteemid
- Energiatõhusad LED-valgustid
- Moodsad ja kõrge resolutsiooniga turvakaamerad hoone perimeetril
- Üüriboksi valvestamine
- Valgusreklaam hoone fassaadil
- Boksipõhine kütte reguleerimine
- Soojustagastusega ventilatsioon büroos ja laos
- Suur ladustamiskõrgus
- Nutiladu - jälgi kaamerate ees toimuvat distantsilt ja juhi mobiiltelefoni rakenduse abil nii tõstandust kui valvesüsteemi
- Mugav laadimine ning manööverdamine suurtele kaubaautodele
- Personaalsed parkimiskohad
- Energiatõhusad lahendused, madalad kõrvalkulud

Hoia oma äri fookus põhitegevusel ja jäta kinnisvara eest hoolitsemine ning vastutamine meile!

Objekti arendab Favorte OÜ. Favorte on 1993. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Meie eesmärk on olla asjatundlik ja toetav abiline sinu kinnisvaraalaste unistuse elluäratamisel! Hoia meie tegemistel silma peal Favorte Kinnisvara sotsiaalmeedia lehtedel ja veebis www.favorte.ee! Kõik Tähetorni Tehnopargi ärihooned kuuluvad Favorte Stock kaubamärgi alla.

Lisainfo kodulehel tahetornitehnopark.favorte.ee

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
3 179 € 7 €/m²
Üürida äripind
Üürida äripind www.kv.ee/3630494
Üldpind 454.2 m²
Korruseid 2
Krundi pind 8867 m²
Katastrinumber 78401:101:4780
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%